Private klienter

”Jeg har i 2018 været til kostvejledning hos Pernille. Det var en rigtig god oplevelse, hvor Pernille havde forberedt vores møde ud fra det spørgeskema som jeg havde fået på forhånd. Vi gennemgik meget grundigt hvad jeg med fordel kunne ændre ved min kost og hvad jeg med fordel kunne tage som tilskud. Derudover kom Pernille med forslag til ændring af motionsvaner. De mange gode råd har resulteret i at min fordøjelse er blevet markant bedre, og så har jeg fået mere energi. Det var en meget givende konsultation, hvor der var sat god tid af. Jeg vil helt sikkert konsultere Pernille igen, og giver her mine varmeste anbefalinger til Spisdigsund.”

Lisa

"Efter at have fået god hjælp og råd af Pernille til kostomlægning og kosttilskud i forbindelse med at jeg fik konstateret en kronisk tyktarmsygdom, har jeg nu opnået at få en hverdag til at fungere uden daglige smerter og bekymringer. Kombineret med motion har jeg fået fornyet håb om at der også er en god fremtid i vente for mig".

Mand i 40érne

"Pernille er grundig og fagligt meget kompetent. Venlig ,smilende og imødekommende, let forståelig og tydelig i sine anvisninger, jeg har hver gang gået fra lokalet med nye og gode retningslinier som har været nemme at følge.
Jeg har følt mig i rigtig gode hænder, og opnået et meget tilfredsstillende resultat".
 
Fie Larsen 

"Konsultationerne har været skelsættende for min datters immunforsvar og sundhed. Hun led af forstoppelse, sure opstød, mavesmerter og uro. Afførende midler har ikke ændret noget, men kostændringerne har både fjernet problemerne, samt resulteret i en kraftig forbedring af hendes astma og allergi.
Så mange tak for det".

Monica

"Har gennem længere tid haft gener med propper og ubehag i ørene. Efter vejledning fra Pernille ændrede jeg få ting i min kost, og efter ganske få dage kunne jeg mærke en tydelig bedring. Jeg er overrasket over hvad få ændringer i kosten kan ændre i kroppen".

Birgitte Holler (kvinde i 40érne)