Skoler

"På Trekløverskolen, Kjellerup har eleverne på 9. årgang i en længere periode arbejdet med emnet “Kost og Sundhed” i naturfagene.

Som afslutning på forløbet inviterede vi kostvejleder Pernille Findsen, der leverede et særdeles spændende og relevant foredrag. Pernille var med sit engagement og høje faglighed til stor inspiration for elever og lærere. Foredraget var fint tilpasset elevernes faglige forudsætninger og gav bestemt stof til eftertanke.

Flere elever fortæller efterfølgende, at foredraget har inspireret dem til omlægning af kostvaner og en mindre drengegruppe havde allerede dagen efter Pernilles besøg lavet deres egen “Sundheds-Challenge”, hvor udfordringen var 3 uger uden slik og søde sager!

Vi kan varmt anbefale Pernille til et skoleforedrag."

Folkeskolelærer, Steen Bonde Christiansen.

"Vi havde Pernille på besøg i min 4. klasse til et oplæg om ernæring og sundhed. Pernille formår at gøre det komplekse forståeligt for børn vha. viden og humor. Hendes indlevelse og gode energi smitter af på børnene. Jeg kan kun anbefale andre lærere at få Pernille på besøg i deres klasser."

Signe, lærer på Rønbækskolen